Om oss

 
IMG_7706-LS.jpg

Refsnes Matglede er en småskalabedrift som produserer hjemmelagde matprodukter tilvirket av råvarer fra lokale samarbeidspartnere. Det begynte som en hobby, men etter gode tilbakemeldinger og økende etterspørsel fikk vi eget organisasjonsnummer etter 3 år med hobbyproduksjon.

I dag produserer vi mer enn 20 forskjellige sorter syltetøy, kjøttprodukter som grillpølse og spekepølse, hjemmelaget salt, gelé og mye mer. Vi leverer også catering til enhver festlig anledning.

Vi - Thomas og Susanne - kommer opprinnelig fra Tyskland. Vi flyttet til Norge for noen år siden, og trives veldig godt her! Thomas er utdannet kokk og har jobbet rundt omkring i verden, blant annet på De 4 Roser i Harstad og som kjøkkensjef på Røkenes Gård.

Susanne har lang er faring innen gastronomi, og har jobbet på kjøkken og restauranter i alt fra Mellom-Amerika til Dubai og Asia. Rettene våre bærer preg av dette; hos oss får du alt fra søramerikansk chevice til teriyaki-laksetartar!

Vi er veldig glade i mat, og vi lager den fra bunnen av, så smakfull og naturlig som mulig. Vi prøver å unngå alt av konserveringsmidler, og benytter hovedsakelig råvarer fra lokale bønder. Nærmeste leverandør bor 3 minutters gangavstand unna. Mer lokalt er det nesten ikke mulig få det!